picture horse riding Levi
picture horse riding Levi
picture horse riding Levi

Praktisch

  • Rit van +/- 60 minuten
  • Maximaal 90 kg
  • Vanaf 8 jaar

Preis €135

Optioneel bij te boeken

Een betoverende tocht

Geniet van een vredige paardrijtocht in de natuur, met alleen het geluid van de sneeuw die kraakt onder de hoeven van het paard. Jouw paard zal je door het bos en langs een meer leiden, voordat je terugkeert naar de stal. We bieden een paardrijtocht aan voor beginners en ook een paardrijtocht voor ervaren ruiters. De paardrijtocht voor beginners wordt in wandelpas uitgevoerd. Tijdens de paardrijtocht voor ervaren ruiters kan men overgaan tot draf en galop, afhankelijk van de groep.

De uitrusting

Je krijgt alle nodige materiaal om deze tocht aan te vangen. De toelating voor de nationale parken, een aansprakelijkheidsverzekering en een warm drankje achteraf zijn inbegrepen in de prijs. Bij deze activiteit moeten we een limiet van 90 kg opleggen, zodat we de gezondheid van de paarden kunnen blijven garanderen.

Wist je dat?

De paarden in het hoge noorden houden zichzelf warm door iets wat "hypometabolisme" heet. Het vertraagt hun verteringsproces waardoor ze extra voedingswaarden binnenkrijgen en hun lichaamstemperatuur kunnen behouden.

Wir versuchen, unsere Website so übersichtlich wie möglich zu gestalten. Wenn du noch eine Frage hast, zögere nicht, uns zu kontaktieren. Wir versuchen immer, deine Fragen innerhalb von 24 Stunden zu beantworten!
Kontakt

Weitere Konzepte von uns